Pretecho’s

Pretecho's

EchoDroom maakt voor pretecho’s gebruik van een ultramodern echoscopie apparaat voor de consulten. Door middel van dit apparaat kunnen wij 2D of 3D/4D beelden maken. Naast de afbeeldingen die je meekrijgt is het mogelijk om de gehele pretecho op USB mee te nemen naar huis. Zo kan je alles op je gemakje nog eens bekijken of kan je de beelden tonen aan familie en vrienden die niet bij het consult aanwezig waren.

Bekijk hieronder de mogelijke pretecho’s die je bij EchoDroom kunt laten uitvoeren:

Vitaliteit echo's

Wil je graag alvast een foto of video hebben bij het bekend maken van je zwangerschap?
Vanaf ongeveer 12 weken is de baby meestal al goed te zien met armpjes en beentjes. Tevens zijn er dan al regelmatig bewegingen te zien.

Meer informatie

Geslachtsbepaling

Roze of blauwe muisjes? Wil je alvast het geslacht van de baby weten? Vanaf 16 weken is het mogelijk een geslachtsbepaling te laten doen. Op verzoek kunnen wij het geslacht ook opschrijven voor een eventuele verrassingsfeest.

Meer informatie

2D echo's

Tijdens een 2D echo kun je zien hoe jullie baby in de buik beweegt en groeit.Tussen de 16 en 25 weken is meestal de mooiste periode voor een 2D echo. De baby past tot ongeveer 22 weken volledig in beeld. Je kunt bij ons ook familie en vrienden meenemen om samen dit bijzondere moment te beleven.

Meer informatie

3D/4D echo's

Wil je ook een onbeschrijfelijke herinnering aan je zwangerschap? Maak dan een 3D/4D echo! De mooiste periode voor is meestal tussen de 25 en 30 weken, met name rond de 26 tot en met 28 weken. De baby wordt al wat voller, maar heeft toch nog voldoende ruimte om mooi in beeld gebracht te kunnen worden.

Meer informatie

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een zwangere? Zoek niet verder en koop bij ons een tegoedbon voor een consult in de praktijk

Meer informatie

Acties: combinatie korting

Maak je een afspraak voor een geslachtsbepaling en plan je tegelijkertijd een afspraak voor een 3D/4D echo; dan krijg je €10,- combi-korting. De €10,- wordt verrekend tijdens het laatste consult.

Meer informatie